Castilla-La Mancha menehi subsidi energi terbarukan

Keuangan energi terbarukan Castilla-La Mancha

29 Desember Pamrentah Castilla-La Mancha nerbitake panggilan resolusi kasebut sing njaluk bantuan kanggo njaluk energi terbarukan, kabukten ing Castilla-La Mancha kanggo taun 2018.

Rombongan iki yakuwi supaya terus nyengkuyung energi sing bisa dianyari lan mulane duwe pangurangan emisi karbon dioksida sing luwih apik, mesthi milih model pangembangan berkelanjutan.Bantuan kasebut ditujukan kanggo UKM lan kotamadya, uga rumah tangga lan komunitas pamilik, ing kasus kasebut energi fotovoltaik utawa kombinasi angin lan fotovoltaik.

Nalika energi panas bumi Iki dimaksudake kanggo omah, komunitas pamilik lan perusahaan.

Telpon kira-kira 510.500 euro ing pitulung lan bakal menehi total 320.000 euro kanggo pambiyantu energi fotovoltaik lan kombinasi angin lan fotovoltaik.

Saliyane, bakal menehi dana sisane, udakara 190.500 euro kanggo insentif energi panas bumi.

Babagan jumlah subsidi, bakal 40% investasi sing layak, kanthi watesan maksimal 30.000 euro saben proyek.

Uga, minangka anyar, telpon kasebut nggawe kriteria evaluasi sing disenengi kanggo tumindak kasebut ing wilayah Investasi Terpadu Terpadu (ITI), kena pengaruh depopulasi, sing bakal regane kanthi tambahan 20 poin.

Taun iki, pamrentah regional bakal nyawisake sawetara 4,5 yuta euro kanggo promosi energi terbarukan, uga efisiensi energi, faktor penting liyane kanggo nyuda konsumsi.

Iki bakal ditambahake luwih saka 6 yuta sing dialokasikan saiki wiwit wiwitan legislatif saiki, ing antarané kotamadya, rumah tangga ing Castilla-La Mancha lan luwih saka 4.200 perusahaan wis entuk manfaat.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.