Iki positif kanggo nggedhekake target sing bisa dianyari Eropa dadi 35%

Arias Cañete ing Komisi Eropa

Entuk target energi terbarukan sing luwih apik ing taun 2030 iku penting banget kanggo ngarahake Eropa menyang transisi energi. Komisioner Eropa kanggo Tindakan Iklim, Miguel Arias Canete, wis nganggep positif yen Uni Eropa nemtokake target sing bisa dianyari luwih ambisi tinimbang sing saiki kanggo 2030, wiwit 27% dadi 35% saiki, kaya sing dijaluk Parlemen.

Apa persentasi iki nambah target sing bisa dianyari?

Eropa luwih cepet ing transisi energi

Ing komisi pangowahan iklim ing Kongres, macem-macem masalah sing diasilake saka perubahan iklim ing masyarakat kita dibahas lan solusi sing diajokake kanggo nyenengake. Salah sawijining solusi sing paling gedhe lan dibutuhake kanggo planet iki yaiku nggawa energi kita mbesuk menyang dekarbonisasi.

Eropa duwe tujuan nggunakake 27% kabeh energi ing energi terbarukan ing taun 2030. Nanging, Eropa kudu luwih cepet yen pengin nyuda efek saka perubahan iklim. Arias Cañete negesake manawa positif tambah target sing bisa dianyari iki dadi 35%, amarga bakal nyuda emisi gas omah kaca kanthi 47,5% (beda karo level emisi taun 1990), dibandhingake karo 40% sing bakal digayuh kanthi 27%.

Komplek kanggo nggayuh negosiasi sing bisa nggayuh cita-cita iki, nanging Cañete kanthi pribadi melu kewajiban golek konsensus ing antarane Parlemen lan Dewan.

Daya saing liyane

mobil listrik

Eropa ora mung kudu luwih cepet transisi energi amarga ana perubahan iklim, nanging uga supaya ora ilang daya saing ing pasar. Khusus ing jagad kendharaan listrik. China menang perang kasebut kanthi 400 model ing pasar dibandhingake mung 20 sing duwe Spanyol.

Sampeyan uga penting yen keputusan sing dijupuk ana ing level Eropa kanggo ngimbangi kabeh kabijakan dekarbonisasi lan nyegah saben negara ora nindakake siji perkara ing level nasional.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.