8000 milyar investasi anyar ing jagad sing bisa dianyari

Pakaryan sing bisa dianyari Awakening anyar sektor Spanyol saka renewable energies. Ing luwih saka 8.000 megawatt (MW) tenaga sing dilelang sajrone setaun bakal nyebabake investasi udakara 8.000 yuta euro, sawise limang taun saka mandeg mutlak, disebabake dening pemotongan sing diprakarsai pamrentah Zapatero, lan dirampungake dening pamrentah Rajoy.

La Photovoltaic surya, sing kalah saka 2 lelang pisanan, wis ndeleng kepiye nalika stroke siji, pungkasane lelang entuk luwih saka 3.000 MW tenaga. Industri iki ngramal manawa investasi kanggo miwiti proyek sadurunge taun 2020 udakara udakara 3.500 yuta.

Investasi

La Asosiasi Perusahaan Energi Terbarukan (APPA) ngitung iku meh 28.000 lowongan langsung lan ora langsung kanggo miwiti 3.900 MW sing direncanakake.

Jaringan pembaruan global China

La industri angin, sing ing nawarake Mei kepungkur butuh luwih saka 99% tenaga, ngarepake investasi udakara 4.500 yuta saengga 4.500 MW sing kudu siyap sadurunge tanggal 31 Desember 2019 dadi kasunyatan.

Sejarah energi angin lan Mills

Kolaborasi antarane entitas

Sektor iki percaya manawa kabeh pelaku sing melu, saka promotor pabrikanentitas finansial y Administrasi, kerja keras lan ing ndhuwur kabeh bisa di tangani, supaya kabeh proyek bisa dadi kasunyatan. Nganti saiki, pangembangan energi terbarukan isih ana alangan administratif tanpa wates, saliyane ngethok pamrentah.

Peternakan angin Huelva

Biyen, contone, ing poto-konsumsi. Perusahaan malah gelem mbayar sing diarani pajeg sun (dikenani biaya nganti fasilitas sing ngluwihi 10 kilowatt) deleng piye lumpuh proyek lan investasi sampeyan. Minangka sawetara perusahaan wis ngutuk, kayata Pabrik Anggur Torres ing Vilafranca del Penedès.

Begjanipun, lan thanks kanggo hukum Uni Eropa 20 20, ing Pamrentah Wis dianugerahi mung setaun lan setengah total 8.737 MW tenaga ijo anyar (angin 4.607 MW, fotokolitik 4.110 MW lan biomassa 20 MW).

Kajaba iku, lelang kapasitas anyar liyane kanggo pulau isih ditundha. Yen kabeh proyek kasebut pungkasane kayektenan, España bakal luwih saka ketemu sampeyan komitmen karo Eropa kanggo taun 2020.

Saka Forestalia nganti ACS

Perusahaan Cobra, anak perusahaan saka grup kasebut ACS, dipimpin dening Florentino Perez, minangka pemenang gedhe ing lelang pungkasan, kanthi tenaga fotovoltais 1.550 MW. Ing tender iki, protagonis minangka energi srengenge, lan ing Mei ana angin.

rega energi surya sing murah

Kaya sing wis dikomentari kaping pirang-pirang, nalika semana, sing menang yaiku wong Aragon Forestalia, sing wis nyapu tender ing Januari 2016, lan entuk 40% kekuwatan ing tender kasebut. Wis dadi sekutu General Electric lan ing latar mburi Blackrock.

Kasunyatane, amarga perusahaan Aragon wis ngonfirmasi media, dheweke entuk 1.200 megawatt (MW) dheweke bakal berkembang utamane ing proyek ing Aragon. 

Kajaba iku, taun kepungkur, ing lelang sing mungkasi moratorium energi terbarukan, klompok kasebut dipimpin Fernando Samper (Kehutanan) Iki dianugerahi tenaga angin luwih saka 400 MW -300 MW lan luwih saka 100 MW biomassa saka 700 MW sing digunakake.

Loro saka Kehutanan, perusahaan liyane uga menang sawetara blok. Contone Gamea konfirmasi bakal menang blok 206 MW. Kanggo bagean kasebut, miturut sumber industri Gas Alam Fenosa wis entuk udakara 600 MW. Enel Green Power Spanyol - anak perusahaan Endesa-, bakal dianugerahi 500 MW. Nanging, IberdrolaKangge, ora bakal entuk blok apa wae sing ditawakake.

Angin

Gunggunge 40 perusahaan Luwih saka 5.000 megawatt (MW) sing dianugerahi lelang terbarukan pungkasan sing dianakake ing wulan Mei disebar, miturut dhaptar pemenang sing disedhiyakake dening Menteri Energi. Khusus, total 30 perusahaan nuduhake teknologi fotovoltais 3.909,1 MW, dene 10 perusahaan liyane entuk luwih saka 1.127,81 MW tenaga angin.

Instalasi kincir angin

Raksasa sektor energi Spanyol uga wis dianugerahi kekuwatan ing lelang Mei lan Juli. Endesa, liwat Enel Green Power y Gas alam dheweke menang fotovoltaik 338,6 lan 250 MW. Ing wulan Mei, 540 lan 667 MW, masing-masing, entuk tenaga angin.

Forestalia

Kelompok Forestalia lair ing Zaragoza ing taun 2011, asil saka a karir bisnis dawa sadurunge promosi energi terbarukan, utamane ing taneman energi lan energi angin wiwit taun 1997.

Saiki duwe taneman energi ing Spanyol, Prancis lan Italia; mbangun ing pabrik pelet paling gedhe lan splinter negara ing Erla (Zaragoza); promosi tanduran listrik biomassa ing Aragon, Komunitas Valencian lan Andalusia, lan macem-macem peternakan angin, utamane ing Aragon.

energi biomassa saka sisa-sisa unsur alas

Tanggal 14 Januari 2016, Grup Forestalia minangka pemenang lelang paling gedhe saka Menteri Industri, Energi lan Pariwisata kanggo alokasi skema remunerasi tartamtu menyang fasilitas anyar kanggo produksi listrik saka teknologi angin lan biomassa. Ing energi angin, Grup Forestalia dianugerahi 300 MW, saka 500 MW dilelang; lan ing biomassa, entuk 108,5 MW biomassa, saka 200 MW sing dilelang.

Munculé Group Forestalia ing pasar energi bakal ngasilake efek sing positif banget: Forestalia komitmen karo pasar sing terbuka, kompetitif, lan transparan, efisiensi dhuwur, biaya murah lan, pungkasane, entuk manfaat luwih akeh kanggo rega konsumen

 

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.