45 perusahaan Spanyol kalebu polusi paling akeh ing Eropa

La polusi atmosfer iku penting banget ing Eropa. Badan Lingkungan Eropa nggawe dhaptar perusahaan industri paling akeh polusi ing bawana kasebut.

Laporan iki kepengin nuduhake kepiye saben perusahaan kerja sama karo tingkat polusi umum ing Eropa.

Saka 45 perusahaan Spanyol kalebu polusi paling akeh. Ana 600 industri sing ngasilake 75% kabeh polusi udara ing bawana.

Sawetara perusahaan Spanyol sing paling akeh polusi yaiku: pembangkit listrik panas Litoral de Carboneras ing Almería ing posisi 57. Banjur ing posisi 70 pembangkit listrik termal Aboño ing Gijón, tanduran termal Minangka Pontes ing Asturias udakara 83 ing dhaptar, perusahaan baja Avilés y Guijón ana 89.

Babagan barang sing paling akeh polusi, ana produsen energi, banjur perusahaan semen, kimia lan metalurgi.

Kaya sing bisa dingerteni saka laporan iki, sawetara perusahaan ngasilake polusi gedhe banget, mula yen sampeyan pengin bisa dikontrol lan dikurangi, nanging keputusan politik dibutuhake.

Produsen energi minangka salah sawijining sing paling gedhe sing duwe tanggung jawab kanggo polusi Eropa lan uga global, mula dadi luwih penting kanggo produksi energi terbarukan kanggo nyuda sumber polusi iki.

45 perusahaan Spanyol sing ngotorake iki ora mung ngrusak lingkungan nanging uga bisa ngubah kesehatan masarakat, ngasilake biaya kanggo negara kasebut.

Industri pancen kudu luwih ngontrol lan kepeksa nggunakake teknologi sing luwih resik malah bisa digunakake maneh nyuda emisi sampeyan drastis

Yen saben negara sukses nyetop perusahaan sing akeh polusi, kabeh bakal entuk bathi.

Akeh sing kudu ditindakake, nanging paling ora saiki kita wis ngerti jenenge lan endi perusahaan sing paling akeh polusi ing Eropa.

SUMBER: Energiverde


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.