228 yuta Kapuloan Canary Fdcan bakal digunakake ing 90 proyek sing bisa dianyari

Thanks kanggo Dana Pangembangan Kepulauan Canary, FDCAN, luwih saka 90 proyek kanggo nambah manajemen energi sing diwenehake dening kotamadya lan universitas lan dewan, bakal nampa pendanaan 228 yuta euro.

Pamrentah Kepulauan Canary wis nglaporake manawa proyek kasebut tujuan kanggo nambah el panggunaan energi terbarukan, ningkatake efisiensi energi lan ngembangake mobilitas berkelanjutan, kanggo ngetrapake model energi sing luwih cocog ing Kepulauan Canary.

Kepulauan Canary

Pak Fernando Clavijo, presiden Kepulauan Canary saiki, ujar manawa ana ing sawijining wilayah kayata Kepulauan Canary Penting kanggo promosi proyek sing ngidini ningkatake hemat energi lan efisiensi, nyuda biaya lan maju ing pangembangan model sing luwih sustainable lan kompetitif.

investasi REE

Clavijo nganggep manawa Pulo Canary duwe kahanan alam sing sampurna, sing ngidini promosi kasebut pangembangan terbarukan, ora mung kanggo tujuan pangowahan model energi, nanging uga minangka kegiyatan kanggo diversifikasi ekonomi kepulauan, lan kanthi mangkono nambah PDB.

peternakan angin

FDAAN

Proyek sing beda-beda sing disiapake pamrentah daerah kanggo entuk pembiayaan saka FDCAN kalebu macem-macem tumindak lan langkah-langkah sing dituju kanggo nyuda kenaikan permintaan listrik sing kuat, nyuda katergantungan marang bahan bakar fosil lan emisi CO2, uga nambah bobot bobot terbarukan ing campuran energi.

Kajaba iku, sawetara tumindak wis direncanakake gegandhengan karo efisiensi energi lan mobilitas sustainable lan pinter, liwat cara transportasi sing kurang polusi.

Pamrentah nunjukake manawa ing Fuerteventura bakal nindakake listrik peternakan ingon-ingon liwat tenaga terbarukan sing mandhiri, ora nyambung karo jaringan.

Lampu umum bakal didukung dening energi terbarukan ing macem-macem wilayah ing pulau kasebut, uga kanggo promosi mandhiri ing bangunan umum lan restorasi.

konsumsi listrik listrik domestik

Gran Canaria

En Gran Canaria, Cabildo foresees, kalebu tumindak liyane, instalasi turbin angin lan panel fotovoltaik ing pirang-pirang tanduran desalinasi lan tanduran perawatan, pambangunan telung peternakan angin utawa implementasi tanduran fotovoltaik ing bangunan uga lampu umum kanthi teknologi LED lan instalasi saka titik pengisian ulang kendaraan listrik.

Inisiatif liyane yaiku Universitas Las Palmas de Gran Canaria, Iki bakal nindakake papat tumindak kanggo ningkatake efisiensi energi kanthi investasi ing lampu lan otomatisasi omah, modernake infrastruktur lingkungan bangunan lan atap. Saliyane renovasi lan adaptasi instalasi listrik ing enem bangunan.

Langkawi

The Cabildo de Tenerife ngusulake tumindak R + D + i ing proses instruksi laut ing akuifer; akumulasi energi lan manajemen beban kanggo nyuda konsumsi ing ITER; sistem pendingin udara panas bumi entalpi sing dhuwur kanggo adhem D-Alix Datacenter utawa nyinaoni potensial energi panas bumi pulau kasebut kanggo ngasilake listrik lan panggunaan termal.

Nggawe Institut Energi Teknologi lan Terbarukan lan rencana kanggo nyuda konsumsi energi ing bangunan umum ing sisih kidul-kulon pulo kasebut uga direncanakake.

katapel

En La GomeraLangkah-langkah kayata panyediaan lampu fotovoltaik ing jaringan kanopi kanggo transportasi penumpang liwat dalan bakal dileksanakake; nggawe jaringan insular titik pengisian ulang kanggo kendaraan listrik utawa nggawe taman energi fotovoltaik sing ana gandhengane karo peternakan sapi.

titik pangisian daya mobil listrik

Lanzarote

Ing Lanzarote bakal nginstal peternakan angin anyar, kanthi tenaga 9,2 megawatt, dununge ing Teguise, Arrecife lan San Bartolomé, pabrik fotovoltaik ing Maneje lan peternakan angin mandhiri ing Punta de los Vientos. Kajaba iku, gaweyan bakal ditindakake kanggo nambah efisiensi energi lampu umum lan ningkatake panggunaan sampah minangka sumber energi terbarukan.

Biofuel

Las Palmas

Ing Las Palmas, duweke Dhéwan ngramal panyusunan proyek model energi anyar lan kinerja aksi energi termal angin, fotovoltaik lan surya. Kajaba iku, ana prekara sing digunaake babagan panggunaan produk sampingan tetanen lan kehutanan, tumindak ing bidhang energi mini-hidrolik lan proyek energi panas bumi, entah entitas rendah utawa entheng.

El Hierro

El Dewan El Hierro bakal nindakake perbaikan ing jaringan dalan lan bakal nyengkuyung para pamindhahan pejalan kaki lan pengendara sepeda liwat Rencana Mobilitas Berkelanjutan. Iki kalebu sawetara tumindak, kayata perbaikan dalan Bentama, nggawe bundaran ing prapatan lan dalan dalan pesisir, jalur sepeda anyar, lan liya-liyane.

El Hierro


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.